Про нього...

Я до нього, як до Бога!
Там літаю, тут блукаю,
Хочеш в небо підіймусь.
Ти за мене не хапайся.
Я нічого не боюсь.
Не боюсь дивитись в очі,
Не боюсь сліпих думок.
Я пишу йому, щоночі,
Й закриваю на замок.
Закриваю тісно очі
Дивлюсь в небо і мовчу.
Бо боюсь сказати правду,
Що я з ним немов лечу.
І не можу дати раду
Своїм примхам і думкам.
Ти пробачив мені зраду,
А я довірилась його рукам.
Я про нього, як про Бога...
Скажу правду все як є,
Просто я його кохаю
Він назавжди, він моє.


Рецензии