Потипление

дивлячись в віконце
я думаю яка погода чудова
на вулиці тепле сонце
а пора року то зимова
і розумію я що на землі
чим далі тим тепліше все стає
і починають танути айсберги великі і малі
і  сонце світити всьо не перестає
і потім кінчається терпіння
і ти розуміє що настає глобальне потепління
і від чого нема ніякого спасіння


Рецензии