Коротке життя

я живу вже 15-ий  рік
і не відчув я солодкий життєвий сік
кажуть неначе життя дуже довге
та вони помиляються дуже
життя коротке скажу я тобі друже
тож потрібно прожити його так
щоб якщо захочеш його згадати
ти мін з гордісю сказати:
я прожив своє життя...
не як кусок сміття!


Рецензии