Достоинство

що таке гідність?
це частина нашого життя
це наша вища цінність
це сенс нашого буття
вона усім завжди потрібна
бо без неї ми неначе сміття
гідність вона у всіх подібна
і без неї нема ніякого путя
окрім бездарного життя!


Рецензии