Друзья

Хто такі друзі?
чому вони існують?
що вони нам дарують?
вони дають нам сенс життя
адже без них ми як сміття
їх поважати потрібно
і цінити їх гідно
адже вони невічні
вони як час тічні
і якщо їх ти не ціниш
то одного разу прокинувшись у ранці
ти зрозумієш як ти одинок ніби миша в банці...


Рецензии