Прагнення

Моя душа запрагла неба,
Чи відпустить її? Здержать?
Але ж вже як буду без тебе?
Не заставлятиму тебе ридать...
Моя душа запрагла волі,
І стоячи на обрію життя,
Не мало вибору було для моєї долі...
І серця не припиниться биття...
Але життя - не казка і не мед,
Не буде більше, мабуть, правди в нім,
Чи станеться, що нас накриє правди плед?
І точно не закінчиться кохання мого "steam"...


Рецензии