В сакральном... веру потеряли

Милостиню дайте... святих віри, духу,
Бо знесилились без них серця.
Мені віру вернути дозвольте в друга,
Що зрадив, щоб я міг дійти до кінця.

Неможливе завтра без віри і духу,
Я зневірився в сакральному сто літ.
Де було кохання, як в пустелі сухо.
„З ким, куди іти?”,- у душі бринить.

Милостиню дайте, я тоді зумію
Круг порочний швидко розірвать.
Висповідатись по вищій вірі, а ідею
В порятунок людям передать.      


Рецензии