Творчий Мазохiст

Моя душа то є брудна ганчірка,
Яку я творчістю,нажаль брудню...
Слова і літери,якими плюнуть гидко,
І та агонія,яку я так люблю!

Болять нестерпно віршики і проза,
Але лиш в той момент коли я їх пишу...
А потім враз від больового шоку,
Я рештки свого глузду розгублю...

Я відриваю літери від себе,
І творчу кровотечу не спинить...
Коли вже просить,навіть сиве небо,
Бо бачить прірва,як мені болить...

Але навчився я від болю речень,
Отримувати задоволення своє...
Одне із тих,що невимовно круто,
Бо добре знаєш,що цей стан мине.

Ось знову я народжую думками,
Те що не матиме побачить світ.
Мабуть то впринципі нормально,
Коли ти сам є творчий мазохіст...

28.10.14 р.


Рецензии