Не пiднiмали би руки...

Люблю Вкраїну до нестями -
Її поля, сади, ліси
З ставками, річками, морями.
- О Господи, мій край спаси!

Для захисту потрібна поміч
Твоя небесна, не земна,
Бо дні цілісінькі і щоніч
Іде грабіжницька війна!

В руїнах вже не одна школа,
Нема в них вікон, покриття,
Руйнується, що є довкола -
Містечка, селища, життя!

О Господи, дай захист людям,
Що там на лінії вогню,
Звертаюсь, як до Правосуддя,
Ти зупини оцю гризню!

Щоб не було у нас тих згарищ,
Дай мирні знати лиш шляхи,
Тоді би спокій усі мали,
Не піднімали би руки!..
      07.12.2014

Фото из Интернета


Рецензии
Пусть всё так и будет! Миру Украине и благоденствия. Елена.

Елена Балашова -Гиберт   22.12.2014 23:26     Заявить о нарушении
Спасибо, дорогая Леночка!
И Вам всего самого лучшего!

Людмила Дзвонок   23.12.2014 00:37   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.