Коледен sms

Коледна радост обзема земята,
тръпне в очакване целият свят.
Аз часовете до утре пресмятам
с пунш от банан и парче шоколад.
 
Чакам свенливото утро с въпроса,
че ще ми звъннеш ли точно във шест?
С розов подарък ми дядото носи
твоят по детски щастлив есемес.
 
В него какво пише, няма да казвам -
но е любов и домашен уют.
Зная, че всичко е с мирис на празник,
къс топлинка сред големия студ.


Рецензии