давай, говори...

ти якби відчуваєш цю людину,
все обертається синхронно,
хтось чекає життя, а я хвилину,
з тобою тепліше, зовсім нехолодно,
мої руки тебе зігріють,
повір, хоча живеш в цю мить,
люди наївні, вони занадто мріють,
хочеться не терпіти, а жить,
залишай мене дрейфувати,
такого зорепаду не побачити вночі
ти можеш бути, але краще стати,
наповненні щастям очі,
такі щиросердні зізнання,
давай, говори, не зупиняйся,
що відчуваєш сердець зітхання,
будь ласка, відчуй мене, піддайся...


Рецензии