Лень

Питають люди
яка проблема в світі найстрашніша
і відповідь я дам вам блуди
це лінь проблема найстрашніша
вона завжди була , є і буде
і якщо світ і далі коритися їй буде
то люди стануть як оті щури
під час жахливої чуми!


Рецензии