Зима. Закат, как лялька

А снегу ш вэльмы мало.
А я ловлю соби но ж слюнь.
А ны сопли однуть.

Бо ж ны замэрзныш навыть,
Колы кого здыймайиш.
Типа жэ с крышы гынды во.
Кого ж, ну – гындюКоф.

Так ек жэ мни спаСатысь.
Оно зь зайти на сайт ваш.
И натэ-натэ вжэ, ого, якый фпрам ЧырПахЧок!

Колы вытэ понялы,
То я вам дам щэ зарэ
Яку зару вечернюю.
А то и … варымню. Бос паты чы нам надя.
Навошьта, видно, ш ношПам.
И паТаму ганяй уш вунь
Якую щэ й Тамуськ.

Са Днём ражДзень, Веслух!
Люблю. Цалую. Жду. 


Рецензии