Война в Украине

О Боже мій ти подивись
в Україні йде війна
і людям в очі поклянись
що скоро скінчиться вона
а винні ті що вже грошима нажрались
поки солдати свої сімї покидали
і на війні за Україну душі свої віддавали...


Рецензии