Берцинал ясал

Гьарак!уни Г!айшат,
Кьудукь Зубаржат.
Г!орк!ач!и Х!алилат,
Х!осо К!илъилай.

Ч!арада Динара,
Гьандихъ Шуг1айнат.
Зирани Саида
Къах!и Саният.

Агъвалиса Марьям,
Генуса Ажай
Гьаквали Джамиля,
Коч!оли Савдат.

Гьолокьа Мадина,
Г!аса Эльмира
Къелеса Пат!имат,
Могьохъ Манарша.

Гъараниса Ару,
Болъихъ Хадижат.
Рихьуниса Ханум,
Чуниб Калимат.

Бакълъухъа Г!аишат,
Т!идиб Муслимат.
Датунат!а Сидрат,
Заг!иса Шагьун.

Т!елекьаса Макка
Къвани Гулишат.
Микьувури Зайна,
Зивури Г!айнаъ.

Харахьи Зульфия,
Ч!ик!аса Зайнаб.
Гъуниса  Мадина,
Шотот!а Баху.

Рахата Маликат,
Гьент!а Луиза.
Занат!а Жавгьарат,
Нит!аса Чакар.

Гьеч!о гьеч!о ясал,
Маг!арул г!адал.
Маг!наги ц!ц!ик!к!арал,
Сипат берцинал.


Рецензии