Ты привык сражаться в любви

Ты привык
Сражаться
В любви,
Только это
Тебя возбуждает,
Скрежет зубовный,
А не шопот
Любовный,
Какое-то
Садо-мазо.
Стареешь,
Мой милый,
Эротичнее
Нежности
Нет ничего
На свете.
Просто видно,
До сих пор
Ты такую
Не встретил.
7 декабря 2014 года.    


Рецензии