Ти все, що в мене

Квітне у полі квітонька,
Свій цвіт вітеру віддає.
Десь у світі дівонька,
Пісню свою ллє.

Птахи чорними крилами
Смут на душі сіють
Тяжкими кам'яними брилами,
А серденько так і мліє.

Як тебе не любити?
Коли ти все, що в мене є.
Як можна бігти?
Воно все одно наздожене.

То ніч вже крилами накрила,
Чи знову смут до нас зайшов.
Коли ж ти з бою повернешся?
Я чую тільки шум дібров.

І ясні зорі, чисте небо
Тебе для мене береже.
Я голосно крикну степу
"Не смій!
Він все,що в мене є".


4 июня 2014
(Наркомаксимализм)


Рецензии