Визение

що таке везучість
цього мені ніколи не пізнати
адже її я ніколи небуду мати
і повірь в моїх словах є правда
бо все життя мені не везе
і від цього навіть грусно стає
і невезти мені неперестає
щоби неробив і деб я небув
провалу я так і неминув
і незнаю деб я зараз був
якби вітер віршів на мене неподув...
   (трохи странний вірш)


Рецензии