Чому?

В Україні війна...
але чому?
чому її втоптали в кусок гівна?
може томущо вона мала, чи слаба, чи молода?
я правда незнаю..
та той кому це потрібно я вважаю
нехай горить в пеклі!
щоб він спати ніколи незміг!
і щоб ніколи непобачив чудовий сімейний сміх!
і новорічний сніг і дружній сміх!
щоб віддихнути ніколи незміг!
ось яка доля чекає того
хто Україні бажає зло...


Рецензии