Люблю св й р дний край

ЛЮБЛЮ свій рідний, милий край
Нікому не віддам його ні за які гроші
я знаю точно що треба любити і не тужити
забути все зло, робити добро
ні за що я не віддам свою любов,
не продам за цілий мільйон.
це моє, це святе, люблю цей світ,
люблю свій рідний край, не віддам його
не забуду його, це моє любиме, рідне, душевне,
не відірване від серця, тому що люблю,
тому що пам’ятаю і лихого вже не згадаю
дійте, даріте любиме, світле, яскраве тепло-люблю
слово люблю, людей люблю, рідних люблю, світ я люблю


Рецензии