що бачу кожен день, весел, добр, зл й нещасн,

що бачу кожен день, веселі, добрі, злі й нещасні,
сумні, привабливі  й гнучкі
підстроюються під світ мінливий та прудкий
усе змінилось, все тече, час змінює всіх нас
а люди борються за світ в своїх очах, таким як його бачать
нав’язуючи своє бачення всім іншим,
погано чи це добре, тут  в силу вступає філософія, що добре, а що погоно!
а головне ми самі це створили, все відносне й говірке,
суцільні поняття, та докази, але у кожного своя правда,
скільки можна говорить треба діяти, творить,
добро, любов, бажання жити і любити, всім радість…………


 


Рецензии