Розпуст ть мене, я светр!

Розпустіть мене, я светр!


Кашлатання все-таки далось взнаки,
Та й міль без жалю під'їда на обід,
Ниткам скоро тридцять - вже геть нетривкі,
Ось ниточка вилізла - ну ж бо, тягніть!

Зв'язали мене помилково, мабуть, -
Щоб місце у шафі чиєсь не займать,
Прохаю - скоріше ж мене розпустіть,
А з ниточок можна шкарпетки зв'язать.

6.12.2014


Рецензии