Чому сьогоднi iде дощ?

- Чому сьогодні іде дощ?
Навіщо він пішов?
- Щоб небо він полив і гай,
Щоб гарний був наш урожай.

- Навіщо саме зараз дощ?
Навіщо він пішов?
- Щоб хмарці було легше йти
По небу в синь пішком.

- Чому іде так довго дощ?
Чому ж він все іде?
- Щоб все навколо підросло,
Щоб вище стало все!

- Чому дощу уже нема?
Куди наш дощ пішов?
- Пішов він у такі місця,
Де його не було.


Рецензии