не лишайтеся без...

 
…о, безлика байдужість – тінь самого себе
ми її помічаємо рідко,
відбирають сни в мене знов до ранку тебе
лише зоряні очі так мітко
уночі наступають на світ,
цілять в серце самотньої тиші думками…
тіло Вічності – прірва із мрій,
що до волі?..  стаємо самі ми рабами...

опирається той, хто не хоче жаліть,
повертатиме пам'ять в мовчанні кохання,
полонити Любов у слова не спішіть,
щоб зостались навіки цілунків бажання…


Рецензии