мир в йна

Це не гра, а житя, любі друзі.
Нащи брати під снаряди йдуть.
Небо темне як дим у вогні.
Прийде чяс вони перед богом прицтануть,
впадуть вони в полум'я аду.
Перемога за нами, а пидтримка у серці.
Давайте скажемо ні! Ціі Війні и будемо жити у мирі.


Рецензии