Залиште

Залиште мене на дорозі
Між двостороннім рухом.
Нехай гудуть двигуни машин!
Вони ближчі мені за духом...

Залиште мене серед колій
Нехай промчиться потяг швидкий!
І не буде в душі більше болю...
Й перед очима сумних картин...

Залиште мене наодинці!
З собою лиш сам-на-сам...
Я чекатиму вас з нетерпінням
Але не тут, а уже десь там..


Рецензии