Диги дуар атIува-2

Шиниша дубулике,
ДакIибил вавнегъуна.
ХIу дия миръил цайри,
Мирхъила варъагъуна.

Припев
Диги дуар атIува,
Тямуртизе, хIилизе.
Калъишара эшхIяйзе,
Цалзакан-ца гьарахъле?

Букас мирхъила варъа,
МухIли миръи бариле,
ХIарурусра ну руэс,
ХIу мякьизе аголе.

ХIазе тилади бирис,
Марираба ну пашман.
Ну хIинилра лерутIи,
Эн хIа уркIилис дарман?


                Сарим Барият Къадарскаялис


Рецензии