в д життя урвати

Що у ц'ому світі
від життя урвати
нічого не діяти
лише відпочивати

щоб джекпот капризний
випав не минуче
замок величезний
будувавсь на кручею

щоб цікаві жінки
з тобою кохалися
на твої бажання
хутко відгукалися

щоб авто яскраве
під тобою летіло
ліжко не дешеве
 взимку зігріло

а насправді мало
людям треба мати
не скінчилось сало
не хворіла мати

щоб на природу
з друзями частіше
потім працювати
буде веселіше

щоб люди без образи
на тебе дивились
і жодного разу
щоб не підводили

треба просто жити
міцно обіймати
Батьків поважати
і жінок кохати


Рецензии