два геро

В мені існують дві людини
веселих, підлих і сумних
для першого найкращі ліки
щоб заздрив другий чоловік

один бажає керувати
другий благає щоб йому
мати стару нагодувати
й малу улюблену сестру

у першого таємні мрії
другий обличчям каже все
і не затримує каміння
за пазухою, світ несе

один притискуючий гроші
другий останне всім віддасть
у першого й думки ворожі
другий не зрадить не продасть

для першого немае в світі
більш радощів щоб мати все
для другого найбільша мрія
пізнати бога над усе

у першого е в арсеналі
накидка, маска і кинджал
у другого відкрите серце
для кожного хто постраждав

отак сусідять два герої
і кожен на свій розум діє
в медичній практиці доволі
все просто, це - шизофренія


Рецензии