Це дуже липке почуття

Це дуже липке почуття
людини вільної
страх існування і буття
в країні рідній

пенсіонерів, стариків
не поважають
лише свої кишені грішми
наповняють

те необхідне що було
в них відібрали
облишив лавці і кіно
всучив кайдани

вдягли кайдани розписні
«жебрацько існувати»
та ще й померти б не змогли
нема за що ховати

на комунальні платежі
вгвинчують ціни
бабусі платять на межі
останні копійчини

на молоко хватае ледь
не кажучі про м'ясо
часи згадаючи у снах
де сало і ковбаси

я зі сльозами на очах
дивлюсь на старість
і з бранню влади на вустах
несу зухвалість


Рецензии