трударям мистецтва

Нікчемна і знеяковіла доля
слабким вкрадаеся в життя
вантаже спину і долоні
гострішим робить почуття

Є люди з волею Гефеста
З Геракловою міц'ю є
і тільки трударям мистецтва
млинові доля воду л'е

Є генії забуті роком
що тлін дарує іменам
і тільки "ПАХАР" крок за кроком
свое ім'я залише нам


Рецензии