коник

причаївсь на зеленій травинці
великий хитиновий коник
з павуком він сидить на одинці
не свірчить і в очах гасне вогник

він згадав свої жертви природні
що не встиг покохатися з самкою
що брати його всі однорідні
камуфляжно маскуються палкою

тільки він тут один вже без подиху
і тремтять його довгі коліночки
не стрибать йому більше без продиху
і не їсти метеликів з гілочки

все життя промайнуло свідомо
пишем в зошит і маємо згадку
крадькома розташуемо коми
і на цьому поставимо крапку


Рецензии