Мен ск нчився 26 й

Мені скінчився 26 — й
коли мій батько у труні
у подорож до того світу
зібрався, скінчив свої дні

моя матуся геть зачахла
забувши радощі і спів
за батьком дуже сумувала
він не лишав її у сні

і переживши менше року
вона відправилась за ним
суспільно сорок вісім років,
душой і тілом з ним одним

вони залишили на світі
чотири вдячних їм синів
на поминальні дні лунає
ледь чути наш сімейний спів


Рецензии