мете хурделиця

Мете хурделиця, мете
у місті, в лісі , довгим степом
торкання лагідне несе
зволожуя ланіти снігом

Не видно сонця другий день
немає настрою в дозвіллі
рухомість мозку наче пінь
душа не наче у похміллі

Я з доберманом вздовж Дніпра
крокую важко і повільно
на "ПриватБанк" єкран мига
дають кредити на весілля

Пів метра снігу намело
свинцеві хмари нависають
вже о сімнадцятій темно
і спів від спліну не спасає

так буде навіть до весни
поки промінням не зігріє
запахне хвоею  сосни
дощем дороги не помиє


Рецензии