маляр

Мене на вуха потішала
маленька пташка близ Дніпра
природа щиро дарувала
світ креативний маляра

розписуючи крихітну альтанку
він пилким зором поглядав
немов весільну вишиванку
заздалегідь підготував

мазки наносив то торкаясь
то помахом широким клав
відходячи і посміхаясь
в собі митця виховував

його в дитинстві здивувало
поглянувши в калейдоскоп,
він по життю несе багаття
разкольорованих думок

життя таемне і суспільне
на різні вкрито кольори
їх розповсюджують суцільно
навколо вічні маляри


Рецензии