Мене Батько

Мене Батько по сідницях
бив без передиху
щоб у шафі на полицях
не було підвоху

щоб не червонів обличчям
він перед гостями
бо його дитина літня
випива без тями

бо його дитина рідна
полюбля горілку
випивши купажні вина
воду л'е в бутилку

я і сам не помічаю
 як завжди хмілію
як горілку випиваю
а потім дурію

гарно що мій Батько міцний
його поважаю
хай витримують сідниці
я не сперечаю


Рецензии