старик

Лунає десь від церкви Благовіст
і чути вухам - цей дзвонар від Бога
Йдуть люди, всі, хто колом, хто впростець
Туди веде мене й моя дорога

Я полював на гроші і жінок
 були в мене і статок і маеток
знайомста гарні мав серед зірок
у колі друзів завжди осередок

а зараз просто я пилю свій шлях
залишив світ майданів, хмарочосів
тих злочинів що коїлись у снах
тих віршів, кляуз і гидких доносів

Іду, обмацую клюкой навколо світ
кохання к Богові несу а людям віру
від церкви к церкві я несу привіт
від слів до діла переходжу в міру

Мої очі зовсів вже не бачать
мої ноги наче старі пні
а бабусі вслід мені судачуть
мов за обріем схилились мої дні.....


Рецензии
Борис, попробовал закрепиться на укр.стихире - узнав чё я мовскаль меня чуть ли не отпидарасили. Вопрос: откуда у вас столько ненависти?

Влад Селецкий   05.12.2014 11:17     Заявить о нарушении