***

Мій поете… що з тобою?
Наче зараз сам не свій…
Не опікуєшся мною,
І не чуєш голос мій….

Привідкрий свою завісу,
Сумно серцю жити так…
Лиш відчуй ту пісню з лісу,
І побач нарешті знак.

З тобою завжди, милий,
Не впускай у даль мене.
Лиш зі мною ти щасливий,
Тут і тінь твоя мине.

Вір мені, бо я частинка,
Світу щирого в тобі.
Я душі твоїй хатинка,
Віднайди себе в мені.

Оживи, хай ніч врятує,
Я із місяцем завжди.
Світло шлях тобі малює,
Щоб ти міг до мрії йти.


Рецензии