откровення

Не була откровенна долею ради мене,
Я пробував розкріпостить тебе,
І ти не дала мені шанс бажання виконать одне,
А я ж хотів з тобою лиш поринути до неба…
Не сталось так,
Ти витерла об мене ноги,
І, мов шовковиці ягідку шпак,
Роздерла моє серце, і навіть не роздала вбогим...


Рецензии