Puful

Un puf prin aer ratacit zbura
spe codrul verde vintul il muna
ce dragalah de jos ,el imi parea
era alb-alb ca un fulg de nea.

Si totusi vantul rece a incetat
si el pe o creanga a atrerezat
asi vrea sa fiu - si eu ca el
sa zbor in valul aerului mititel.

Dar ce folos ca sunt mare
si nam aripi albe in spinare
si eaca vara zburind a trecut
si in puf nu mam perfacut.       19.06.1999


Рецензии