Cinta cucul in Patrauti

Cucule cu pana sura
cinti pe deal de rasuna
peste munti si peste vai
peste riuri si vapai.

Cinta cucul intre braduti
de se aude ,in Patrauti
cel de jos si cel de sus
pe hotar cuibul tai pus.

Cucule ne cinti cu foc
la romini aduci noroc
pentru neamul rominesc
cinti cintecul stramosesc.      04.06.2014


Рецензии