Накукуй мен, зозуле

Накукуй мені, зозуле, щастя повен дім,
Щоб жила я довгі роки та не знала зим,
Тих, що серце огортають холодом розлук;
Щоб завжди я відчувала ласку теплих рук.

Відчувала поцілунки на своїх вустах,
І літала, на світанках, наче білий птах!
І раділа, і кохала, кожен Божий час!
Щоб палав вогонь кохання і в журбі не гас.

Я люблю його, зозуле, - сенс мого життя!
Накукуй мені, рідненька, світле майбуття,
Щоб жила з ним довгі роки та не знала зим.
Накукуй, мені з коханим, щастя повен дім...


Рецензии
Певучее стихотворение. Как песня. С уважением, Яаков.

Яаков Бэн Феофил -Аморийский   18.09.2017 01:12     Заявить о нарушении
Мне приятно. Благодарю вас, Яков!

Елена Эшвович   18.09.2017 04:21   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.