Коли виходу нема...

Коли виходу немає
Сум і сльози на очах
Щастя повне не буває
І лиш слово на губах.
Воно дере тебе зубами
Мов голодний отой лев
Серце ранить, як ножами
І подасть страшенний рев.
Воно болючіше ніж рана
Що спричинена фізично
Воно неначе тая драма
Що так грає гармонічно...
Смерть є краще ніж ті муки
Що спричинені любов'ю
І чим ті незнанні трюки
Що супроводжуються кров'ю.


Рецензии