Фёдор Бойко... Спасти Украину от Евромайдана

Ой, Тарасе, хочем знати,
Як спасти Вкраїну.
Плаче й стогне ненька-мати
Й гне на когось спину.

Колись жили, як у казці,
Так по Заповіту.
Знов тепер в панів у пастці
Женуть з цього світу.

Йдуть пани тобі вклонитись
Та несуть ще квіти.
Йдуть до церкви помолитись
Бісові ж бо діти.

Янки в НАТО їх ведуть
Й кажуть, що робити.
В них пани у борг беруть,
Ну, а нам платити.


Рецензии