Украйнська терминология

Хвалилися Пихва з Дупою –
Хто краще знайома з Залупою?
До спору доєднався  Рот-
Я кращий отсмок тай обгорт!

Крапку поставили Очи:
- Дурепи, до сексу охочи –
Ця штука як тряпка висить
Що вранци , що кожної ночи...


Рецензии