Майже той П кассо

Майже той Пікассо я окреслюю світ
майже той Рафаель я малюю твій стан
мене тягне до тебе кремезний магніт
опиратись невзмозі, я наче Трістан

До волосся що спало тобі на плече
я торкаюся лагідно наче ві сні
твое дихання легке тепло принесе
що розтоплюе кригу і сніг по весні

На червоних губах шаленіе зоря
на оманливій усмішці тішиться флірт
дивний колір очей що позаздрять моря
біла кожа приваблюе запахом квіт

І спокусу я мав розчинитись в Тобі
Мріяв кожну хвилиночку стверджувать світ
і обличчя твое малював на вікні
оминая жіночої душі лабіринт


Рецензии