л кар

Лікар - це талант від Бога
це душа у співчуттях
це в житті важка дорога
і бентежність на вустах

Лікарям багато важче
працювати, й  кожен раз
біль людську перемогати
не минаючі образ

Лікарям слов'янські люди
віддавали що було
сміх, повагу, подарунки
лікувальне джерело

так лікуйте ж професійно
так несіть здоров’я в світ
і виконуйте постійно
Гіппократа заповіт


Рецензии