крок Укра ни степово

Дощіть сьогодні прямо з ранку
похмуре небо протіка
одяг стареньку вишиванку
з українського бутіка

у плямах луж круги зростають
від крапель рідких і малих
від підвіконня пролунають
морзянки плам'яний привіт

під стріху ластівки злетіли
підготувати яйцеклад
соломку з двору підхопили
підтверджують сімейний лад

стовпи могутні і вологі
гілками дерегують спів
мов велетні уздовж дороги
окреслюють кордон полів


крок України степової
вимірюем по стовбурах
і те що знищуемо крони
душі падіння вірний знак


Рецензии