ж нка завжди молодиця

Жінка завжди молодиця
завжди 20 років
це велика таемниця
і клубок пороків

в жінці запросто сусідять
чисельні особи
котрі інших мов не бачать
бо не до вподоби

Жінка – хитрощів колода
лжі – бездонна бочка
ще й пліток зі 2 комоди
й повна сорочка

Жінка – це ще гарна мати
й вірна дружина
може міцно обійняти
мов ота пружина

Жінка – це далекі мрії
відданість без тями
це кохання, лад в родині
і пісні з гостями

це жада бездонну ласку
дарувати дітям
народити златовласку
на початку квітня

це бажання дарувати
рідним подарунки
щоб не повзали пузаті
а бігали стрункі

це терпіння і підтримка
у сім’ї, в родині
грати роль підняв вітрила
щирої господині

наші сестри, мати, тещі
ми вас поважаемо
від всіляких негараздів
пильно захищаемо

щоб завжди були квітучі
наче ті тюльпани
ми ж не будемо байдужі
тільки поруч з вами


Рецензии