г лки п д тягаром кульок

гілки під тягаром кульок
випромінюють веселість
час несе останній вирок
на одну нічну  яскравість

ніч гремить хрустальним звоном
феерверками лунає
каблуками близ балкону
по підлозі вибиває

а в душі надія зріє
на кохання і добро
може хтось да і зігріє
знов даруючі тепло


Рецензии